Categorie archief: Boer Zoekt Vrouw

Hhhja!

Grab ‘em by the pony

Het is herfst 2016. Terwijl Nederland geniet van een zinderende nazomer, zweten vijf buitenlandse boeren en 50 vrouwen nog een tandje extra tijdens de speeddates. Deze vinden plaats op locaties die de heren na aan het hart liggen.
Voor de Zambiaanse Marc is dat midden in de natuur, wat zich vertaalt naar een houten huifkar, een tuintafel van de Hornbach en later nog een laptop met wifiverbinding. David spreekt af in zijn favoriete Brabantse stamkroeg, waar hij nooit meer komt omdat ie wegkwijnt in Roemenië . Olke zit verscholen in een geheime locatie in zijn geboorteprovincie Fryslân, want you can get the bonkevaart out of the Texan but you can’t get the Texan out of the bonkevaart. In de boerderij waar hij opgroeide voordat Riks naar Canada verhuisde ontmoet hij zijn vrouwen. En de jonge Herman zit letterlijk in een ei, welke ook fungeert als caravan.

Dit is hoe de speeddates zijn verlopen.

Lees verder Grab ‘em by the pony

Huisje, boompje, beestje

Deze week bezoeken enkele boeren het natuurlijke habitat van hun vers gewonnen scharrelkipje. Jan is thuis bij Rianne en ziet haar paarden Wall of Fame, de ingelijste herinneringen aan haar ex die over het hele huis zijn verspreid en haar reusachtige exhibitionistische pluiskatten. Het is een kwestie van tijd voordat Jan zo’n beest oppakt, goed opschudt, op de bank gooit en dan pas doorheeft dat het geen kussen is.  Lees verder Huisje, boompje, beestje