ESF play-by-play #10: Hongarije

Wie? Boggie (hihi)
Wat? Wars for nothing
Whyyayayayy!? Omdat we verdord zijn en daar mag best wel eens over gezongen worden.

Boggie is een meisje dat wat vrienden heeft uitgenodigd, waarvan er eentje gitaar kan spelen. De rest zingt in harmonie met haar mee en we krijgen flinke draaien om de oren want wat zijn we met z’n allen toch in-en-in slecht! We moorden mensen uit omdat ze gezichten hebben die we niet uit kunnen staan, we bevuilen de aarde en we negeren de pijn. En nog veel meer, allemaal bezongen in 3 minuten. ’t Is wat, Boggie. Maar ze heeft er een leuke compositie en akoestische uitvoering van gemaakt met haar matties waardoor het liedje absoluut niet verkeerd valt. Hopelijk bij de rest van Europa ook niet. Ondertussen zijn er al tal van kanshebbers voor de finale geweest en begint de positie van onze eigen Trijn erg te wankelen bedenk ik me. Ook Hongarije vaart voorlopig nog beter bij de bookmakers dan Nederland.

Het wordt nog een spannende avond.
Tot morgen, tot Wit-Rusland!