ESF play-by-play #13: Denemarken

Wie? Anti Social Media
Wat? The way you are
Whyyayayayy?! Omdat we ook wel eens willen DANSEN EN HUPSEN.

Hé, wat is dat — EEN BAND!
En ze bestaan amper een jaar. Vier frisse knullen met gitaren en achtergrondzangeressen en retro-motown-Beatlepop! Wát een verademing. De vullingen rammelen uit m’n kiezen maar wat ben ik de Denen eeuwig dankbaar voor dit. De avond is bijna teneinde en ik weet niet wat jullie mening is, maar echt veel blijheid hebben we nog niet mee mogen maken. En dan moet uitgerekend een band met een naam waarin het woord ‘anti’ is verwerkt voor de vrolijke noten zorgen. Daar is ons bovenbijnabuurland goed in: ze flikken het iedere keer om een liedje in te sturen dat niet te vergelijken is met de concurrentie, wel met heel veel andere liedjes die al bestaan, daardoor herkenbaar is en goed blijft hangen bij de kijkers. Knap hoor, zo’n gave.

Hebben we niet allemaal een beetje vreugde nodig? Willen we dit zaterdag weer horen? Ik hoop van JA.

Morgen Albanië!