Het is niet koud.

De zomer was ten dode opgeschreven en toen deze zich toch nog even meldde medio augustus, werden de overgebleven Prosecco’s uit de kast getrokken en snelde men naar de supermarkt om de BBQ schotels uit de schappen te vechten. Een laatste groet aan een zomer die nooit volwassen mocht worden dit jaar. Nog eventjes, nog één keer, voordat we weer in de standaard klaagmodus gaan en we de donkere tunnel in duiken. Geef het een mooie uitvaart en gooi er een hoopje zand over.

De zomer werd gebeten door de herfst en ging dood. En na een maand kwam ie ineens terug. Onherkenbaar haast. It’s aliiiiive! Ik noem dit geen Indian summer maar een Zombie Zomer.

Volgende maand is de intocht van Sinterklaas. Dus dan is dit toch écht de allerlaatste, toch? Over een aantal weken rijden we onze auto’s weer vast in de sneeuw en word je constant geëlectrocuteerd bij het aanraken van deurknoppen. Dus neem het er nog even van, met je bips op de grill en je speklap in het buitenwater. Knuffel die zomer helemaal dood! Aju.