Even een idee tussendoor

Zomaar een losse gedachtengang die ik onmogelijk in minder dan 140 tekens kan losgooien op het wereldwijde web. Maar het kwam zojuist in me op.

Ik snap dat kinderdagverblijven duur zijn, maar kan er geen lantaarnpaal uitgevonden worden waar ouders hun kinderen aan vast kunnen maken voordat ze in een al OVERVOLLE supermarkt boodschappen gaan doen?

Gewoon, zodat mandjesvolk zoals ik zonder al te veel slalom-praktijken ook in relatief snel tempo door de gangen kunnen? Zet een ballonnenclown bij de lantaarnpaal, kan hij terwijl hij een oogje in het zeil houdt het grut ook nog entertainen. Een ballenbak is ook een optie maar het probleem daarvan is dat die zich al in de supermarkt bevindt en dan heb je bij binnenkomst al een opstopping van Bugaboo’s en huilende koters en halende en brengende ouders.

Nu hoor ik al de wederwoorden “Ja maar je bent ook debiel als je op een zaterdagmiddag boodschappen gaat doen”. Laat ik u zeggen, dat klopt. Maar soms kan het niet anders. En ook buiten deze spits-uren manifesteert dit leed zich, op kleiner niveau. Want al kan je een (spreekwoordelijk!) kanon afschieten in een supermarkt, er hoeft maar één 6-min’er in aanwezig te zijn om, waar je je ook bevindt, in de weg te staan.

Dus, gewoon buiten, lantaarnpaaltje (met afdak), ballonnenclown, klaar. Kostenbesparend en effectief.